Про створення науково-аналітичних груп для забезпечення розроблення найважливіших документів

Наказ від 4 липня 2001 р. № 140

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 27 червня 2001 року № 263-р “Про підготовку найважливіших документів щодо стратегії економічного та соціального розвитку” зобов’язав керівників центральних органів виконавчої влади створити науково-аналітичні групи для забезпечення розроблення найважливіших документів щодо стратегії економічного та соціального розвитку у відповідних галузях, регіонах, сферах діяльності.

Відповідно до зазначеного розпорядження необхідно підготувати конкретні пропозиції до кожного розділу проекту Концепції Програми діяльності Кабінету Міністрів України відповідно до компетенції щодо шляхів та механізмів розв’язання проблем економічного та соціального розвитку країни, галузі, сфери діяльності, необхідного фінансового та нормативно-правового їх забезпечення і подати Мінекономіки до 30 липня 2001 року.

З метою забезпечення належного виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 червня 2001 року № 263-р наказую:

1. Створити науково-аналітичні групи для забезпечення розроблення найважливіших документів щодо стратегії економічного та соціального розвитку за наступними напрямами:

- розроблення та впровадження заходів із стабілізації роботи та розвитку будівельного комплексу;

- формування та реалізація державної політики у містобудівній та архітектурній діяльності;

- формування основоположних засад державної житлової політики та проведення житлово-комунальної реформи.

2. Призначити керівниками науково-аналітичних груп Першого заступника голови Комітету А.Беркуту, заступників голови Комітету В.Присяжнюка та М.Руля відповідно.

3. Керівникам науково-аналітичних груп:

- у тижневий термін подати на затвердження склади зазначених груп, залучивши до них провідних фахівців будівельних корпорацій, науково-дослідних та проектно-вишукувальних інститутів тощо;

- забезпечити опрацювання та підготовку конкретних пропозицій до кожного розділу проекту Концепції Програми діяльності Кабінету Міністрів України відповідно до напряму роботи науково-аналітичної групи щодо шляхів та механізмів розв’язання проблем економічного та соціального розвитку, необхідного фінансового та нормативно-правового їх забезпечення і подання їх Міністерству економіки України до 30 липня 2001 року.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова Комітету

В.Череп

____________