Про роботу Відділу стратегії розвитку комунальної теплоенергетики за 2000-2001 роки

Рішення колегії від 4 липня 2001 року № 72

Заслухавши інформацію начальника Відділу стратегії розвитку комунальної теплоенергетики С.Кремени про роботу Відділу у 2000-2001 роках, колегія вирішила:

1. Узяти до відома інформацію начальника Відділу стратегії розвитку комунальної теплоенергетики С.Кремени про роботу Відділу у 2000 році та першому півріччі 2001 року.

2. Відділу стратегії розвитку комунальної теплоенергетики:

- забезпечити у другому півріччі 2001 року розроблення Цільової програми стабілізації роботи та розвитку комунальної теплоенергетики та вчасне подання проекту постанови про її затвердження до Кабінету Міністрів України.

2.1. У проекті програми передбачити:

- впровадження обов’язкового енергетичного обстеження об’єктів теплопостачання комунальної форми власності та об’єктів бюджетної сфери;

- вдосконалення законодавчої бази щодо механізмів економічного стимулювання ощадливого споживання енергоносіїв в енергетичній галузі комунальної власності;

- розроблення нормативно-методичної бази щодо визначення надійності систем комунального теплопостачання.

3. Відділу інноваційної політики, нормування та стандартизації (Л.Кравченко) передбачити у 2002 році збільшення фінансування на розроблення ДБН “Котельні установки”, “Теплові мережі”, Положення про проведення планово-попереджувальних ремонтів основного обладнання теплопостачальних підприємств.

4. Ресжитлокомунгоспу АР Крим, обласним управлінням житлово-комунального господарства, управлінню комунального господарства м.Севастополя:

- на підставі аналізу звернень народних депутатів, громадян та суб’єктів підприємницької діяльності з питань теплопостачання, що потребують врегулювання на державному рівні, надавати пропозиції до Держбуду України;

- з 1 липня до 15 жовтня постійно проводити моніторинг підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період та інформувати Держбуд України про виконання планових обсягів робіт на 1 та 15 число кожного місяця за встановленою формою;

- розглянути та надати пропозиції до проекту Цільової програми стабілізації роботи та розвитку комунальної теплоенергетики.

5. Контроль за виконанням рішення колегії покласти на заступника голови Комітету М.Руля.

Голова колегії

В.І.Череп

____________