Про результати відряджень за кордон керівного складу Держбуду України у ІІ кварталі 2001 року

Рішення колегії від 25 липня 2001 р. № 83

1. Інформацію про результати відряджень Першого заступника голови Комітету А.Беркути до Німеччини, заступника голови Комітету Г.Семчука до США та Великобританії взяти до відома.

2. Управлінню архітектурно-будівельних систем та інженерного обладнання будинків і споруд (Л.Муляр):

- протягом липня-серпня вивчити досвід будівництва споруд із застосуванням формуючого обладнання фірми “РЕRI GmbH“ на об'єктах концерну "Укрмонолітспецбуд";

- виходячи з того, що на ринку України знаходить застосування формуюче обладнання різних заводів-виробників, проаналізувати їх технічні та економічні показники і підготувати рекомендації будівельним організаціям для розгляду на науково-технічній раді Держбуду України у жовтні поточного року.

3. Відділу інноваційної політики, нормування та стандартизації (Л.Кравченко) в місячний термін внести пропозицію щодо виконання положень Договору про співпрацю між Держбудом України та Баварською інженерно-будівельною палатою щодо гармонізації норм та стандартів у сфері будівництва, будіндустрії та виробництва будівельних матеріалів.

4. Управлінню реформування та розвитку водопровідно-каналізаційного господарства (О.Мільнер) і Відділу нормативно-правового забезпечення благоустрою та комунального обслуговування (Є.Голубятніков) забезпечити:

- надання до 01.09.2001 Мінекономіки України необхідних документів для підписання Угоди про позику між Україною і Міжнародним банком реконструкції та розвитку за проектом “Модернізація системи водопостачання та водовідведення у м.Львові” і Кредитної Угоди між комунальним підприємством “Муніципальна компанія поводження з відходами” та Європейським банком реконструкції і розвитку за проектом “Розвиток системи поводження з твердими побутовими відходами у м.Харкові”.

- супроводження розгляду у Верховній Раді України відповідних законопроектів.

Голова колегії

В.Череп

____________