Про Програму заходів з розвитку мережі Інтернет у системі Держбуду України

Рішення НТР від 14 лютого 2001 р. № 8

(прийнято у робочому порядку)

Виходячи з Указів Президента України, рішень та доручень Кабінету Міністрів України щодо розвитку інформаційної мережі Інтернет і забезпечення широкого доступу до цієї мережі громадян та юридичних осіб усіх форм власності, науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити програму освоєння і впровадження Інтернет – технологій та розвитку галузевої складової національної глобальної інформаційної мережі Інтернет у системі Держбуду України.

2. Вважати за доцільне фінансування заходів з розвитку мережі Інтернет у системі Держбуду України здійснювати за рахунок консолідованих коштів підприємств і організацій, що належать до сфери функціонального управління Комітету.

3. Для виконання заходів з розвитку галузевої складової національної інформаційної мережі Інтернет у системі Комітету створити координаційну робочу групу.

4. Рекомендувати керівникам підприємств і організацій, що належать до сфери управління Комітету, передбачити виділення відповідних коштів і налагодити постійну співпрацю з координаційною робочою групою для забезпечення виконання заходів з розвитку мережі Інтернет у системі Держбуду України.

 

Голова НТР

В. Гусаков

___________________