Про проект Програми робіт з проведення експериментального будівництва комплексу із шести 34-поверхових житлових будинків із монолітного залізобетону в 2-му мікрорайоні житлового масиву “Троєщина” у Деснянському районі м.Києва

Рішення НТР від 12 квітня 2002 р. № 25

Розглянувши проект Програми робіт з проведення експериментального будівництва комплексу із шести 34-поверхових житлових будинків із монолітного залізобетону в 2-му мікрорайоні житлового масиву “Троєщина” у Деснянському районі м.Києва, науково-технічна рада вирішила:

1. Узяти до відома інформацію замовника – Головного Управління внутрішніх військ МВС України про експериментальне будівництво комплексу із шести 34-поверхових житлових будинків з підземною автостоянкою та приміщеннями соціально-культурного обслуговування для військовослужбовців в 2-му мікрорайоні житлового масиву “Троєщина” в м.Києві згідно з комплексною Програмою “Забезпечення житлом військовослужбовців та членів їх сімей”.

2. Погодити Програму робіт з проведення експериментального будівництва комплексу із шести 34-поверхових житлових будинків із монолітного залізобетону в 2-му мікрорайоні житлового масиву “Троєщина” у Деснянському районі м.Києва, розроблену ГУВВ МВС України, ТОВ “Бюро інвестиційних проектів – проектний менеджмент”, корпорацією “УкрАзіяБуд” за участю ПКБ “Укрмонолітспецбуд”, КиївЗНДІЕП, НДІБВ, УкрДІПБ МВС України.

3. Рекомендувати замовникові (ГУВВ МВС України) забезпечити виконання положень Програми робіт з проведення експериментального будівництва разом з генпідрядником (корпорація “УкрАзіяБуд”), генпроектувальником (ТОВ “Бюро інвестиційних проектів – проектний менеджмент”), організаціями – відповідальними виконавцями окремих розділів експериментальних робіт (ПКБ “Укрмонолітспецбуд”, КиївЗНДІЕП, НДІБВ, УкрНДІПБ). Приділити особливу увагу питанням забезпечення конструктивної надійності та стійкості будинків і пожежної безпеки.

4. Управлінню архітектурно-будівельних систем та інженерного обладнання будинків і споруд (Л.Муляр), Державній архітектурно-будівельній інспекції (В.Папка), науково-дослідним інститутам – учасникам експериментальних робіт забезпечити постійний контроль за реалізацією Програми робіт з проведення експериментального будівництва комплексу та дотриманням проектних рішень у процесі будівництва та введення його в експлуатацію.

Голова НТРВ.Череп

_______________