Про затвердження Плану заходів на виконання завдань, які випливають з посланьПрезидента України до Верховної Ради

Наказ від 2 серпня 2002 р. № 10

З метою реалізації проголошеної Президентом України Стратегії економічного та соціального розвитку України на 2002-2011 роки, стратегічних цілей, визначених Концепцією діяльності Кабінету Міністрів України наказую:

1. Затвердити План заходів на виконання завдань, які випливають з послань Президента України до Верховної Ради України „Європейський вибір. Концептуальні засади стратегії економічного та соціального розвитку України на 2002-2011 роки” та „Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2001 році” у сфері компетенції Держжитлокомунгоспу України, схвалені рішенням колегії Комітету від 23 липня 2002 року № 1.

2. Заступникам Голови Комітету, начальникам управлінь і відділів забезпечити виконання заходів у встановлені терміни, а також вчасне подання пропозицій щодо внесення змін і доповнень до них із врахуванням змін у суспільно-політичному та фінансово-економічному становищі і виходячи з реальних обсягів фінансування Комітету.

3. Рекомендувати Раді Міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській і Севастопольській міським держадміністраціям забезпечити виконання Плану заходів, схвалених на засіданні розширеної колегії Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства та затверджених наказом № 10 від 2 серпня 2002 року.

4. Керівникам Ресжитлокомунгоспу Автономної Республіки Крим, облжитло-комунуправлінь, Севастопольських міськкомун-управління та міськжитлоуправління, Головного управління житлового господарства м.Києва довести матеріали розширеного засідання колегії до міських та районних підприємств житлово-комунального господарства та підприємств міського електротранспорту.

5. Управлінню апарату (В.Чернявський) забезпечити періодичний контроль за виконанням Заходів управліннями і відділами та підготовку відповідної інформації керівництву Комітету.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступників Голови Комітету згідно з розподілом функціональних обов’язків.

Голова КомітетуГ. Семчук

____________