Щодо забезпечення виконання завдань Президента України з питань безперебійного забезпечення комунальними послугами житлового фонду та об’єктів соціальної сфери в осінньо-зимовий період

Наказ від 24 жовтня 2002 р. № 58

На виконання доручень Президента України Л.Д.Кучми від 19 жовтня 2002р. №1-1/1340 та відповідного доручення Прем’єр-міністра України А.К.Кінаха від 22 жовтня 2002р. №11905/2 наказую:

  1. Затвердити Заходи щодо забезпечення виконання завдань Президента України з питань безперебійного забезпечення комунальними послугами житлового фонду та об’єктів соціальної сфери в осінньо-зимовий період та суттєвого покращання рівня оплати за надані послуги та енергоносії згідно з додатком.
  2. Загальну координацію з виконання Заходів покласти на заступника Голови Комітету В.Рудого.
  3. Заступникам Голови Комітету, визначеним відповідальними за виконання Заходів, взяти під щоденний контроль стан їх виконання.
  4. Покласти персональну відповідальність за виконання наказу на Голову Республіканського комітету по житлово-комунальному господарству АР Крим, начальників управлінь житлово-комунального господарства обласних державних адміністрацій, Головного управління житлового господарства Київської міськдержадміністрації, управлінь житлового та комунального господарства Севастопольської міськдержадміністрації, а також структурних підрозділів Комітету.
  5. Голові Республіканського комітету житлово-комунального господарства АР Крим, начальникам управлінь житлово-комунального господарства обласних державних адміністрацій, Головного управління житлового господарства Київської міськдержадміністрації, управлінь житлового та комунального господарства Севастопольської міськдержадміністрації на виконання зазначеного наказу прийняти відповідні рішення та затвердити заходи.
  6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова КомітетуГ.Семчук

_______________