Про затвердження Зміни № 9 до розділу 2 „Робітники. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи” та Зміни № 9 до розділу 4 „Робітники. Будівництво та ремонт автомобільних доріг” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (Випуск 64)

Наказ від 10 жовтня 2008 р. № 447

З метою оновлення галузевої нормативної бази з праці та професійної класифікації у будівництві та на підставі рішення Науково-технічної ради Мінрегіонбуду від 30.09.2008 № 121 „Про проект Зміни № 9 до розділу 2 „Робітники. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи” та Зміни № 9 до розділу 4 „Робітники. Будівництво та ремонт автомобільних доріг” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (Випуск 64) ” наказую:

1. Затвердити та ввести в дію з 1 січня 2009 року Зміну № 9 до розділу 2 „Робітники. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи” та Зміну № 9 до розділу 4 „Робітники. Будівництво та ремонт автомобільних доріг” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (Випуск 64), розроблені Українським науково-дослідним центром економіки будівництва “Екобуд” та погоджені з Міністерством праці та соціальної політики України і Професійною спілкою працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України.

2. Управлінню економіки та розвитку будівельної діяльності (Шарапова Т.О.) разом з Українським науково-дослідним центром економіки будівництва „Екобуд” забезпечити доведення до відома будівельних організацій інформації про цей наказ.

3. Видання та розповсюдження Зміни № 9 до розділу 2 „Робітники. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи” та Зміни № 9 до розділу 4 „Робітники. Будівництво та ремонт автомобільних доріг” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (Випуск 64)” покласти на Український науково-дослідний центр економіки будівництва „Екобуд”.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра А.В.Беркуту.

Міністр

В. Куйбіда

Надруковано:

“Інформаційний бюлетень Мінбуду”, №11, листопад, 2008 р., К.: “Укрархбудінформ”