Про внесення змін до наказу Мінрегіонбуду від 22.05.2008 № 219 ”Про затвердження

Положення про Науково-методичну раду з питань реставрації та реконструкції історичної забудови

Міністерства регіонального розвитку та будівництва та складу зазначеної ради”

Наказ від 16 жовтня 2008 р. № 471

У зв’язку зі змінами у складі Науково-методичної ради з питань реставрації та реконструкції історичної забудови Міністерства регіонального розвитку та будівництва, а також з метою забезпечення її ефективної роботи наказую:

1. У додаток № 2 до наказу Мінрегіонбуду від 22.05.2008 № 219 ”Про затвердження Положення про Науково-методичну раду з питань реставрації та реконструкції історичної забудови Міністерства регіонального розвитку та будівництва та складу зазначеної ради” внести такі зміни:

1.1. Виключити зі складу Науково-методичної ради:

- Майстерчук Тетяну Петрівну – заступника голови Науково-методичної ради, начальника Управління реконструкції забудови, реставрації та збереження історичної спадщини Мінрегіонбуду;

- Груздо Сергія Миколайовича – заступника начальника Управління реконструкції забудови, реставрації та збереження історичної спадщини, начальника відділу планування і організації реставрації та реконструкції історичної забудови Мінрегіонбуду;

- Яковину Миколу Михайловича – президента УК ІКОМОС.

1.2. Включити до складу Науково-методичної ради:

- Литвинчука Віктора Юхимовича – начальника Управління реконструкції забудови, реставрації та збереження історичної спадщини Мінрегіонбуду;

- Лосицького Юрія Георгійовича – керівника Творчої архітектурної майстерні ”Ю. Лосицький”;

- Сєдака Олександра Ігоровича – декана факультету архітектури Національної академії образотворчого мистецтва й архітектури, кандидата архітектури.

1.3. У складі Науково-методичної ради посаду Вечерського Віктора Васильовича ”начальник відділу Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА” викласти у такій редакції: ”заступник директора НДІ пам’яткоохоронних досліджень”.

1.4. Пункт 17 у складі президії Науково-методичної ради викласти у такій редакції: ”Соколов Ігор Анатолійович - заступник голови правління Дніпропетровської обласної організації Національної спілки архітекторів України (за згодою)”.

2. Інші положення наказу Мінрегіонбуду від 22.05.2008 № 219 залишаються без змін.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра В.А. Негоду.

Міністр

Василь КУЙБІДА

Надруковано:

“Інформаційний бюлетень Мінбуду”, №12, грудень, 2008 р., К.: “Укрархбудінформ”