Про проект ДБН В.3.2-ХХ2009

«Реконструкція та капітальний ремонт житлових будинків»

Рішення НТР від 25 червня 2009 р. № 90

Розглянувши остаточну редакцію проекту державних будівельних норм ДБН В.3.2-ХХ2009 «Реконструкція та капітальний ремонт житлових будинків», розроблений інститутом «НДІпроектреконструкція», Науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити та рекомендувати до затвердження проект ДБН В.3.2-ХХ2009 «Реконструкція та капітальний ремонт житлових будинків» з врахуванням пропозицій та зауважень, висловлених членами президії НТР, зокрема, щодо вимог вентиляції приміщень.

2. Управлінню архітектурно-конструктивних та інженерних систем будинків і споруд (Авдієнко О.П.) та Управлінню технічного регулювання в будівництві (Барзилович Д.В.) підготувати наказ про затвердження зазначених державних будівельних норм і сформувати Справу нормативного документа в установленому порядку.

3. Рекомендувати інституту «НДІпроектреконструкція» (Онищук Г.І.) підготувати та провести за участі філій регіональні семінари з роз’яснення положень нових державних будівельних норм та здійснювати постійний супровід зазначеного нормативного документа.

Заступник Голови Науково-технічної ради

А. Беркута