Наказ № 38 від 29.02.2000 р.

У зв’язку із скороченням чисельності працівників Комітету відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.02.2000 № 403,

НАКАЗУЮ:

1. Заступникам голови Комітету разом з керівниками відповідних структурних підрозділів до 3.03.2000 підготувати пропозиції щодо нової структури центрального апарату з метою скорочення чисельності працівників Комітету до встановленої граничної чисельності – 146 одиниць.

Управлінню апарату та Відділу кадрів на основі погоджених пропозицій підготувати до 10.03.2000 проект наказу про затвердження нової структури центрального апарату Комітету.

2. Управлінню фінансування та бухгалтерського обліку разом з керівниками структурних підрозділів до 24.03.2000 розробити, погодити з Мінфіном і подати на затвердження керівництву Комітету проект штатного розпису відповідно до затвердженої структури апарату Комітету.

3. Заступникові голови Комітету Г.Семчуку, Управлінню підвідомчих організацій, Управлінню фінансування і бухобліку вжити заходів щодо приведення договорів на оренду легкових автомобілів, які обслуговують Комітет, у відповідність до вимог постанови і підготувати відповідну інформацію Мінфіну.

4. Встановити, що до завершення всіх організаційних заходів з реорганізації структури апарату Комітету та скорочення штату працівників, керівники та інші службові особи продовжують здійснювати покладені на них функції у повному обсязі і несуть відповідальність за стан справ на закріплених за ними ділянках роботи.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Голови КомітетуА.В.Беркута