Наказ № 47 від 10 березня 2000 р.

Про підготовку 12-го засідання Міжурядової

Ради по співробітництву у будівельній

діяльності країн СНД

7-10 червня поточного року в м. Душанбе (Таджикистан) відбудеться 12-е засідання Міжурядової ради по співробітництву у будівельній діяльності країн СНД.

На виконання рішення 11-го засідання Міжурядової Ради по співробітництву у будівельній діяльності країн СНД № 9 “Про порядок денний, місце та терміни проведення 12-го засідання Міжурядової Ради” від 22-23 вересня 1999 року

НАКАЗУЮ:

І. Відділові будівельної індустрії, промисловості будівельних матеріалів та механізації підготувати доповідь “Про напрямки реструктуризації підприємств будіндустрії та промисловості будматеріалів і досвід їх реалізації в країнах СНД” та надіслати її до оргкомітету 12-го засідання (м. Душанбе) до 1.05.00.

ІІ.. Управлінням і відділам центрального апарату Комітету до 21 квітня надати інформацію відповідним галузевим структурам органів виконавчої влади країн СНД-учасниць Міжурядової ради по наступних питаннях згідно з порядком денним:

п.1. Про досвід робіт з відродження та освоєння гірських територій у країнах СНД (питання готує республіка Таджикистан) – Економов А.О.

п.2. Міждержавний лізинг у будівельній діяльності та розвиток концепції про міждержавний лізинг у СНД з метою підготовки міждержавних угод (Росія) – Собко В.І.

п.3. Про досвід проектування, зміцнення та відновлення об’єктів, які постраждали від стихійного лиха, та будівель, що експлуатуються, з врахуванням нових вимог БНіП (Вірменія) – Муляр Л.Х.

п.4. Адаптація і гармонізація законодавств країн СНД у галузі ліцензування та вдосконалення роботи наглядових органів з метою створення спільного ринку будівельних послуг (Білорусь) – Папка В.В.

п.5. Розробка спільного методологічного підходу щодо удосконалення кошторисно-нормативної інформаційної бази з ціноутворення у будівництві (Казахстан) – Губень П.І,

п.6. Про захист інтересів будівельних компаній країн СНД під час отримання замовлень на підставі тендерів (Молдова) – Шарапова Т.О.

п.7. Про роботу Комісії з житлової політики та комунальної реформи згідно з переліком питань, який підготовлено Секретаріатом (Штаб-квартира, м.Москва) – Марочко В.Г.

п.8. Механізм реалізації Містобудівної хартії країн СНД з метою розробки міждержавних угод (Комісія з містобудування) – Економов А.О.

п.9. Організація взаємодії держав-учасниць СНД у галузі створення системи іпеотечного кредитування на прикладі російсько-вірменського співробітництва (Росія) – Марочко В.Г.

п.10. Щодо проблем та завдань державних житлових інспекцій країн СНД (Росія) – Папка В.В.

ІІІ. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков