Статьи

Багато українців люблять не тільки отримувати різноманітні подарунки на свята, а ще й обожнюють дарувати їх друзям та близьким. І якщо у вашого друга скоро день народження, то вам точно варто підготувати для нього цікаві сюрпризи. Для цього вам варто відвідати магазин вражень https://www.bodo.ua/ua/syurpriz/, де ви знайдете багато дійсно оригінальних та цікавих ідей. Ну а про те, що це можуть бути за подарунки ми і розкажемо вам у цьому матеріалі.

Екстремальне водіння

 

Якщо ваш приятель любить водити авто, то такий презент точно має його зацікавити. Адже урок контраварійного водіння буде для нього не тільки цікавим, а ще й доволі корисним. На цьому занятті його навчать правильно реагувати на різні ситуації на дорозі та швидко приймати найкращі рішення. Він зможе відпрацювати деякі маневри, які колись можливо допоможуть йому і в реальному житті.

Татуювання

 

Такий презент перш за все оцінить людина, яка вже має тату або яка точно хотіла найближчим часом його робити. Для початку майстер зробить ескіз майбутнього виробу, враховуючи усі побажання вашого друга. На самому сеансі вашому приятелю зроблять саме тату і розкажуть, як правильно за ним доглядати, так що він точно буде задоволений результатом.

Horror-квест

 

Цікавий подарунок, який точно сподобається любителям фільмів жаху та просто екстремалам. Ваш друг матиму змогу взяти з собою кількох знайомих, з якими і буде розгадувати загадки, взаємодіями з акторами, шукати вихід із замкненої кімнати і просто весело проводити час. Звичайно ж, тематика квесту буде доволі страхітливою, так що такий квест варто дарувати лише любителям цього жанру.

Авіатренажер легкого літака

 

Якщо ваш друг давно мріяв про щось подібне, то чому б саме вам не втілити його мрію у життя? Він зможе відчути себе пілотом літака і спробувати керувати його віртуальним аналогом. Досвідчений інструктор розкаже йому, як і що працює, так що у нього точно вийде керувати цим авіатренажером і він чудово проведе цей час.

Стрільба з лука

 

Ще один цікавий варіант подарунка, який може сподобатись багатьом представникам сильної статі. Для початку вашого друга навчать правильно тримати лук і приймати потрібну позу, а також покажуть, як цілитись у мішень. Після цього він зможе сам постріляти з лука і дізнатися, наскільки він вправний та міткий.

Стрибки на батуті

 

Якщо ви хочете, щоб ваш друг розважився і весело провів свій час, то вам точно варто звернути свою увагу на подібний сертифікат. Під керівництвом тренера він навчиться правильно приземлятися, робити нескладні трюки та тримати баланс. Це заняття буде дійсно цікавим, так що ваш друг із задоволенням використає цей сертифікат і буде вдячний вам за подібний подарунок.


 

Вибирайте той варіант, який здається вам найцікавішим та даруйте своєму другові гарний настрій у його день народження!



До списку