Статьи

 

Успіх продажів на торговому острівці залежить багатьох чинників. Вирішальну роль грає привабливість самого острівця і товарної викладки. Адже острівець у ТЦ – торгова точка імпульсного попиту. Важливо не просто стати на місце з високою прохідністю, а й грамотно спроєктувати сам острівець, викладку, брендування, освітлення тощо. Якщо на цьому етапі припуститися помилки, то покупці навіть у самому прохідному місці проходитимуть повз.

 

Що врахувати під час проєктування?

Детальне опрацювання ключових аспектів проєкту дозволить уникнути помилок, здатних вплинути на прибутковість, яку принесуть торгові острівки.

Розташування – важливий чинник успіху. Переважні зони біля входів, ескалаторів або у центральних частинах торгових центрів. Вимога має бути врахована під час розробки форми конструкції: пристінна, кутова.

 

Професійні виробники меблів для магазинів враховують ще низку факторів при створенні проєкту:

  • особливості асортименту та тип викладки. Відкриваючи викладка оптимальна, якщо торгові острівки в ТЦ є точками самообслуговування;
  • дизайн, який повинен бути привабливим і відповідати стилю бренду. Варто передбачити якісні матеріали та кольори, які гармонують з продукцією;
  • площу длярозміщення логотипа та елементів бренду;
  • функціональність та зони обслуговування;
  • загальне або акцентне освітлення;

На стадії проєкту визначається перелік необхідного додаткового обладнання, його кількість, габарити та розташування. Розробляється внутрішнє наповнення острівця, кількість та розташування полиць, шафок, накопичувачів, висувних ящиків.

Грамотний проєкт максимально ефективно використовує доступний простір, забезпечує зручність для клієнтів та персоналу. Модульні конструкції дозволяють легко змінювати конфігурацію острівця, адаптуючи його до різних умов та потреб.

Конструкція острівця повинна бути простою у догляді та прибиранні. Варто використовувати матеріали, які легко чистяться та не потребують складного обслуговування.

 

Де замовити проєкт?

Компанія Slon Factory Львів виготовляє меблі для магазинів за типовими та індивідуальними ескізами. Замовлення конструкцій для острівної торгівлі, вітрин гарантує врахування особливостей бізнес-ніші та побажань підприємця. Увага до деталей, чітке розуміння потреб бізнесу допоможуть створити ефективний та привабливий торговий острівець, який приверне клієнтів та збільшить продажі.



До списку