Статьи

Якщо ви працюєте в фізичному офісі та маєте дотримуватися певного дрес-коду – тоді вам знадобиться відповідний костюм. Ділові костюми – одяг, який ніколи не вийде з моди, навіть якщо в офісі ви не працюєте, одягати його на вечірні, денні та інші заходи завжди буде доречно. З чим же їх носити так, щоб виглядати особливо та не зливатися з натовпом?

 

Стилізація образів 

 

Ні для кого не секрет – щоб мати змогу успішно та без особливих зусиль збирати свій повсякденний образ, треба мати впевнену базу, на яку ви можете спиратися при виборі одягу. Так база, як правило, складається з елементів одягу пастельних або темних кольорів, до яких згодом можна додавати яскраві елементи. Якщо ви полюбляєте носити ділові костюми або вимушені це робити – вони також можуть служити для вас, як база. Купувати костюм Maritel' завжди вигідно, адже так у вас з’являється повноцінний комплект, який не потрібно завжди намагатися підібрати під верх та низ. Замість цього перед вами стоїть тільки одна задача: як саме поєднувати костюм з додатковими елементами гардеробу, такими як аксесуари, щоб виглядати унікально та цікаво. Серед таких поєднань є: 

 

  • Класичний костюм під спортивне взуття. Навіть якщо ви відвідуєте фізично офіс, взувати можна, як правило, все що завгодно. Поєднуючи непоєднуване ви перетворюєте свій образ на яскравий та неочікуваний, що і зробить вас цікавою візуально людиною. До того ж, ви будете відчувати себе максимально зручно на робочому місці, без необхідності змінювати взуття. Поєднання з кросівками зробить класичний костюм доречним для прогулянок та повсякденного носіння без робочої мети. Костюми представлені на сайті українського виробника у великому різноманітті кольорів, серед яких ви знайдете як стримані відтінки, так і яскраві. Та зможете обрати собі декілька комплектів на всі випадки життя. 
  • Щоб класичний костюм на вас виглядав цікавіше, додайте у свій образ яскравих аксесуарів. Це можуть бути великі сережки та кільця або яскрава сумка та взуття неочікуваного кольору. Наприклад, зеленого або червоного. Роблячи на аксесуарах акцент ви не будете зламувати ідею свого дрес-коду, який потрібен вам для роботи та інших справ. Адже сумку ви завжди відкладаєте, потрапивши в офіс, а туфлі не входять у перелік строгих правил. Срібні або золоті аксесуари на шиї, руках або вухах, тільки зроблять ваш образ елегантніше та сприятиме розташуванню до себе людей, що також потрібно для роботи, коли існує фізичний контакт з клієнтами.  

 

Не треба соромитися експериментувати. Навіть якщо ви не вважаєте себе чудовим стилістом, ваша інтуїція та серце завжди підкаже, що саме одягти та додати у свій образ. Головне – це щоб ви відчували себе впевнено та в затишку, не соромлячись своїх проявів та не перебуваючи у дискомфорті від вибору певної тканини або кольору. Носіть ті кольори та фасони, які не викликатимуть у вас протиріччя. 

 



До списку