Статьи

Українські мотиви в одязі сьогодні популярні не тільки на території рідної держави. Вишиванки вже давно почали розповсюджуватися по всьому світу: французькі, італійські, британські дизайнери часто використовують їх мотиви для створення своїх унікальних виробів. Вишиванка для пари Вже-Вже вирішить проблему підбору парного образу на особливий випадок та для повсякденного носіння. 

 

Поєднання вишиванок зі звичайним одягом 

 

Українське традиційне вбрання, яке майстри виготовляють у сучасному стилі, можна носити не тільки в повному обсязі, як це робили наші предки. Купити парні вишиванки – це впевнений крок до полегшення створення щоденного луку для пари, адже не зважаючи, що ви будете одягати на низ, пасуватимете один до одного коштом вишиванки зверху. При бажанні залишатися водночас по-сучасному модним та долучатися до підтримки традицій країни, її звичаїв, ви можете коштом поєднання елементів свого базового гардероба з вишитим вбранням. Серед таких виробів, з якими можна легко маневрувати при створенні свого унікального образу в вашому гардеробі є: 

 

  • Класичні чорні штани, які ви можете поєднувати з вишиванкою на верху та абсолютно будь-яким низом. Взуваючи кросівки, образ перетвориться на свіжий та дуже модний, а віддаючи перевагу класичним туфлям ви можете створити діловий серйозний лук. Вишиванка білого кольору з пастельними візерунками зробить можливим одягати її навіть на роботу, де обов’язково потрібен дрес-код. 
  • Голубі, сірі або чорни джинси для чоловіка та відповідних кольорів джинсові спідниці для жінок – сучасне рішення для повсякденного носіння, під які ви з легкістю зможете одягати вишиту сорочку різного кольору, фасону та напрямку. Цей елемент гардероба став настільки класикою у сучасному світі, що ви можете не турбуватися про дотримування дрес-коду, який вам потрібен на роботі. Якщо вам бажано виглядати більш діловитою людиною, ви можете стилізувати поєднання джинсів та вишитої сорочки разом з піджаком: він буде надавати вашому образу серйозності та впевненості у собі для особливо важливих переговорів, конференцій та зустрічей.
  • Вишиту сорочку ви можете одягати зверху на плаття: таким чином ви створите цікавий багатошаровий образ, в якому вам буде тепло та зручно. Для чоловіка можна обрати низ такого кольору, який пасуватиме під основний колір плаття, а парні вишиванки, які ви можете придбати за посиланням https://vzhe-vzhe.com/param-sim-apos-yam/ розв’яжуть проблему підбору верхнього шару одягу. 

 

Кожен виріб, якому ви відчиняєте двері у своїй шафі, має пасувати не тільки під кольори вашого звичайного гардероба, але й відображувати вас, як особистість. Коштом одягу ми маємо унікальну можливість розкрити свої сильні сторони, що можливо тільки якщо ми будемо слідувати поштовху свого серця та інтуїтивного відчуття.

 



До списку