Статьи

При облаштуванні системи виведення продуктів горіння у печах, камінах та котлах вибір все частіше роблять на користь чорних димарів із низьколегованої сталі. Зумовлено це тим, що димоходи із низьколегованої сталі мають високі експлуатаційні якості, довговічність, невисоку масу, не вимагають посилення фундаменту і поєднуються практично з усіма опалювальними агрегатами. Широкий вибір чорних труб для димоходу представлений у прайсі інтернет-магазину «Теплайн»: https://tepline.com.ua/ua/g96387078-dymohody-versiya-lyuks.

Технічні параметри димоходів із низьколегованої сталі

Чорні труби для димоходу використовуються як проміжний елемент між каміном, котлом, піччю та основним димоходом. Останній може бути як сталевим, так і цегляним.

Чорні сталеві димарі з низьколегованої сталі виготовляються з матеріалу марки AISI 409 та AISI 321, які витримують температуру до 850 ºС та відрізняються високою кислотостійкістю. Для газових котлів рекомендовані чорні димарі із низьколегованої сталі з товщиною стінки 0,6 мм, для твердопаливних — 0,8 мм.

Переваги сталевих димарів з низьколегованої сталі

Чорні сталеві димарі універсальні, можуть використовуватися з усіма опалювальними приладами, зокрема з твердопаливними котлами та агрегатами, які працюють на газі, дровах та брикетах.

Сталеві димарі з низьколегованої сталі можуть мати складну конфігурацію, чого важко досягти при облаштуванні цегляного або керамічного димоходу. Чорні сталеві димарі мають невелику власну вагу та прості у монтажі, збираються методом «труба в трубу». Сталеві димарі з низьколегованої сталі прості в обслуговуванні та чищенні шляхом гладкої внутрішньої поверхні.

Особливості димарів «Версія Люкс» від Teplin

Основний матеріал, який використовується для чорних димарів «Версія Люкс» — низьколегована сталь з маркуванням 08КП завтовшки 2 мм. Чорні труби для димоходу фарбуються порошковою фарбою, яка зберігає цілісність та зовнішній вигляд навіть при нагріванні до 1100 °C.

Ще одна перевага димарів «Версія Люкс» — естетика, гармонійне поєднання з класичними чорними камінами та печами. Чорні димарі із низьколегованої сталі «Версія Люкс» за рахунок безшовного з'єднання та зварювання аргоном мають найвищий рівень безпеки, а також відрізняються довговічністю. Перед покупкою димоходу із низьколегованої сталі ви завжди можете отримати консультацію у Teplin.

 



До списку