Статьи

Сьогодні досить багато підприємців та різноманітних компаній займаються перевезеннями товарів з України за кордон. Особливу увагу при транспортуванні вантажу, варто приділяти саме документації та вірності її заповнення. Бо саме від цього залежить, чи зможе товар пройти митний контроль без штрафів та арештів. 

Декларація Т1 Pentada

Транспортування товарів за кордон є досить відповідальною справою, тому самостійно підібрати відповідний транспорт та підготувати необхідні документи буває дуже складно. В таких ситуаціях варто звернутися до перевіреної транспортної організації, яка надає митні послуги. 

Команда компанії “Пентада Транс” вже впродовж декількох років займається наданням послуг з митного оформлення, фінансування та логістики. Фахівці не тільки зможуть перевірити всі документи, але й допомогти  заповнити декларацію т1. Цей документ є необхідним при транзитному перевезенні вантажу через країни Європи. Якщо в документі буде присутня хоча б одна помилка, то він втрачає свою юридичну силу. Важливість цього документу в тому, що він є підтвердженням сплати митних обов'язкових зборів до в'їзду в Європейський Союз. Спеціалісти “Пентада Транс” допоможуть вірно скласти документ згідно з чинним законодавством, що дозволить уникнути будь-яких непорозумінь при транспортуванні товарів в ЕС, а також адміністративної та кримінальної відповідальності.

 Як можна замовити оформлення транзитної декларації?

Митна транзитна декларація — це спеціальний бланк, який повинен обов'язково бути заповнений перед тим, як відбудеться  імпорт товарів. Сьогодні заповнення такого документа не потребує наявності спеціальних бланків на руках, так як документ заповнюється в електронному вигляді. Такий формат досить скорочує час та пришвидшує  взаємодію між усіма учасниками процесу. 

 

Для того, щоб фахівці компанії ПЕНТАДА ТРАНС мали можливість вірно заповнити транзитну декларацію, необхідно надати ряд таких документів:

  • паспорт водія автівки;
  • свідоцтво реєстрації транспортного засобу, який перетинає кордон;
  • документи, що мають адресу пункту в'їзду транспортного засобу, та пункту митного контролю на територію ЄС.

Варто зазначити, що на вартість транзитної декларації буде впливати країна, куди відправляється вантаж. Дізнатися ціну такої послуги можна звернувшись до “Пентада Транс”. 

 

Комплекс послуг від Пентада Транс

Компанія “Пентада Транс” комплексно підходить до своєї роботи, тому кожен клієнт може не тільки замовити оформлення документації, але й ряд таких послуг:

  • Консалтинг. Покращити та розвинути бізнес клієнтів можна завдяки вірній аналітиці. Фахівці розраховують ряд стратегій, які направлені на вдосконалення бізнесу, що збільшує його ефективність. 
  • Фінансові гарантії. При транспортуванні вантажів за кордон обов'язково потрібно сплачувати митні збори. Наявність фінансових гарантій дозволяє не турбуватися про несвоєчасне сплачення, так як з гарантією це відбувається в зазначений термін та в потрібному розмірі. Фінансові гарантії можна замовити не тільки на одне перевезення, а на декілька також.
  • Логістика. Не завжди є можливість знайти відповідне авто під той чи інший товар. Спеціалісти “Пентада Транс” допоможуть не тільки обрати вантажне авто, але й завантажити та розвантажити товар. Також при необхідності ви маєте можливість замовити охорону вантажу. Логісти прокладуть найбезпечніший та швидкий маршрут, що дозволить вантажному авто своєчасно прибути на місце призначення. 

Замовити комплекс послуг або будь-яку процедуру окремо, можна зателефонувавши до нашої компанії або заповнивши форму, що розташована на сайті.

 



До списку