Статьи

Печиво – одне з найулюбленіших, найпопулярніших солодощів серед дітей та дорослих. А як можна відповісти на запитання, чому печиво так усі люблять? Тут підійде лише одне слово: «Смачно!». Але головне, що ціна печива досить приваблива – це робить ласощі доступними кожному. Можна знайти як продукцію недорогих брендів, так і розкішні варіанти, які прикрасять своєю появою будь-яке сімейне свято. Ціна печива може бути різною, що дозволяє покупцеві знайти свій варіант, який відповідає бюджету.

 

Як з'явилося печиво?

 

Давайте зробимо екскурс у минуле і дізнаємося про історію появи печива, яка є досить цікавою. Спочатку печиво, точніше – його прототип, з'явилося в Азії, в Китаї. Смачну та ароматну насолоду давні китайці і виробляли із суміші борошна, води та меду. Рецепт печива з часом поширився світом. Улюблена дітьми та дорослими насолода набула різних форм, уподобань, які відображали національні особливості кожної країни.

 

Різновиди ласощів

 

Існує кілька різновидів печива, яке, завдяки своїм унікальним властивостям, заслуговує на особливу увагу. 

  1. Отже, цукрове печиво відрізняється розсипчастою структурою, ніжним смаком. Воно настільки хрумке, що кожен шматочок тане в роті та приносить насолоду. 
  2. Пісочне печиво – завдяки м'якій хрусткій текстурі воно нагадує пісок. 
  3. Пишністю та ніжністю відрізняється здобне печиво, яке випікається з додаванням вершкового масла, яєць.
  4. Крекери – особливий вид печива, що відрізняються щільною структурою, підходить для будь-якого випадку і навіть свята.

 

Поради від дієтолога

 

Визнайте чесно: обмежуєте себе у вживанні печива? Поговоримо про те, як можна їсти улюблені ласощі без шкоди для фігури. Всі ми знаємо, що надмірне споживання солодощів не буває корисним. Дієтолог дасть кілька порад, які допоможуть насолоджуватися печивом без шкоди для фігури.

Вживайте печиво помірно: краще обмежитись кількома смаколиками на день, щоб задовольнити бажання з'їсти солодкого.

Тим, хто сидить на дієті, варто віддати перевагу більш корисним варіантам: обирати печиво, яке містить натуральні інгредієнти, у складі – мало жирів та цукру.

При покупці варто звернути увагу на калорійність ласощів: шанувальникам краще вибрати сухе низькокалорійне печиво.

 

Секрети подання до столу

 

Як подавати печиво до столу? Можна використати нестандартні способи, щоб здивувати гостей, порадувати домочадців. Прикрасити ласощі можна цукровою пудрою, ягодами та фруктами, краплями шоколаду. Подається печиво на великій тарілці або гарному таці. На святковий стіл краще подати кілька видів печива.

Вибір печива на сайті магазина Візок маркета ґрунтується на наступних факторах: 

  • якість інгредієнтів – краще, щоб вони були натуральними, без підсилювачів смаку та добавок; 
  • термін придатності; 
  • якісна герметична упаковка, яка дозволяє зберегти аромати свіжості продукту; 
  • репутація виробника.

Незалежно від віку, люди завжди знаходять у простому, на перший погляд, печиві, щось особливе. Залишається побажати солодкого настрою та смачних відкриттів!

 



До списку