Статьи

Викуп кредиту, також відомий як відступлення права вимоги, дає можливість закрити кредит зі списанням відсотків, пені та штрафів, а іноді й тіла кредиту (основного боргу).

У боржників є можливість викупити право вимоги у кредитора на третю особу, компанію з фінансовою ліцензією. Юридична компанія «ПІК» співпрацює з фінансовими установами і готова допомогти у викупі боргу по кредиту на заздалегідь обумовлених умовах.

Списання кредиту

У разі викупу боргу третьою особою на користь боржника між банком, (колекторами, МФО) з однієї сторони і фінансовою компанією та боржником з іншої, досягається угода. Далі позичальник може погасити борг по кредиту з дисконтом, новий кредитор може прощати чи списати частину боргу або поступити кредит на довірену особу боржника. Фінустанова знімає претензії до позичальника після того, як викуп боргу по кредиту завершено. Надалі боржник може розпоряджатися заставним або арештованим майном на свій розсуд.

Як списати кредит? Юридичні компанії та юристи часто згадують реструктуризацію та рефінансування, як методи списання боргів по кредиту, але це не зовсім так. Списати кредит таким чином не вийде; натомість сума кредиту збільшиться, але ви можете уникнути пені та штрафів.

Як можна списати кредит, у боржника, на жаль, не так багато варіантів:

  • угода з кредитором;
  • викуп кредиту у колекторів або банку;
  • зниження боргу по кредиту у суді;
  • банкрутство боржника.

У боржника має бути певна сума, яку він готовий витратити на викуп свого боргу у банку, проходження процедури банкрутства або мирову угоду. Що стосується судового списання боргів, тут все буде залежати від адвоката по кредитах, якого залучить боржник для свого захисту.

До відома! Кредитор має право продати право вимоги по кредиту третій особі; це називається переуступкою прав вимоги або викупом боргу третьою особою. Ця угода оформляється договором цесії.

Кредитний адвокат

Адвокат по кредитах розбирається у всіх спірних ситуаціях, пов'язаних з кредитами, таких як проблеми з платежами, врегулювання боргів, укладання договорів тощо. Крім того, він може складати позови, захищати клієнтів у судових розглядах і давати поради щодо кредитних справ. Ви не залишитися сам на сам із проблемою, зможете захистити свої права та уникнути невиправданих витрат, якщо отримаєте надійну правову підтримку.

Крім банкрутства фізичної особи та списання боргів через суд, адвокат по кредиту може допомогти списати борг шляхом переговорів з кредитором або узгодити викуп кредиту.

Звертаючись до компанії «ПІК», яка спеціалізується на розв'язанні саме кредитних проблем, ви отримаєте професійну допомогу і заощадите гроші та ваші нерви. Фахівці юридичної компанії «ПІК» допоможуть списати кредит або викупити кредит зі знижкою. Отримати консультацію адвоката по кредитах компанії «ПІК» можна за телефонами: +38 (095) 150 0501 або +38 (097) 050 0501.



До списку