Статьи

Купівля на виплат поширена в магазинах електроніки та побутової техніки. Вона дозволяє підтвердити угоду купівлі-продажу без миттєвої витрати покупцем значної суми. Проте часто розстрочка, яку пропонують торговельні мережі, насправді передбачає умови, притаманні кредиту. Покупець, крім вартості товару, також має сплатити відсоток комісійних за надану можливість.

Юнекс Банк пропонує чесну розстрочку без жодних відсотків та прихованих комісій.Оплата частинами здійснюється за допомогою віртуальної картки, якою можна розраховуватись в партнерській мережі магазинів, торговельних центрів, кафе, автозаправок. Вартість покупки розбивається на рівні частини в межах встановленого ліміту розстрочки, а кожна нова витрата за карткою просто додається до наявних місячних платежів.

Розстрочка від Unex Bank — послуга, взаємовигідна усім трьом сторонам угоди. Банк залучає нових клієнтів, які згодом можуть розширити сферу обслуговування до оформлення основного рахунку, зарплатного проєкту, депозиту. Також він отримує відсоток від компаній-учасників програми.

Партнери банку, на товари та послуги яких поширюється розстрочка, хоч і витрачають кошти на підтримання інтересу банку, проте отримують стабільний прибуток від зростаючого товарного обігу. Покупців приваблює можливість поступової безвідсоткової виплати, через що попит стабільно зростає.

Для споживача розстрочка від Юнекс Банк — можливість задовольняти свої потреби одразу в момент їх виникнення, без очікування та зволікання, а також жодних перевитрат. Оскільки інтерес медіатора, тобто банку, покриває продавець, для покупця умови угоди залишаються сталими протягом всього періоду погашення своєї заборгованості.

Вартість покупки розподіляється на рівні платежі на період від 1 до 12 місяців. Ліміт вартості становить від 1000 до 100 000 грн, при цьому верхня межа встановлюється для кожного клієнта індивідуально відповідно до рівня його платоспроможності. Його банк аналізує під час розгляду заявки на оформлення розстрочки за допомогою ІПН та паспорта громадянина.

Щоб оформити розстрочку, можна звернутися до відділення Юнекс Банк, залишити заявку у спеціальній формі на сайті або створити запит на послугу у мобільному додатку. Долучитися до програми можуть не лише активні клієнти банку, а й нові, незалежно від місця обслуговування основного банківського рахунку.

При позитивному рішенні щодо надання права користування послугою купівлі на виплат, банк створює віртуальну карту «Мед», яка доступна у мобільному додатку. Розраховуючись нею у магазинах та установах-партнерах банку, вартість покупки автоматично ділитиметься на рівні частини, а до щомісячного платежу за розстрочкою додаватиметься частина від суми нової покупки. Відстежувати стан рахунку та керувати ним зручно в додатку смартфона. Для поповнення рахунку (тобто погашення платежів розстрочки) можна користуватися банківським переказом з будь-якої дебетової картки, здійсненим через онлайн-системи чи термінали.

Перелік партнерів у програмі розстрочки від Юнекс Банк включає популярні магазини побутових, будівельних, господарських товарів, косметики, декору, харчових продуктів, автозаправні станції, СТО, таксі. І, звісно, відомі мережеві магазини електроніки та побутової техніки. Кількість учасників постійно збільшується, розширюючи можливості картки «Мед» та вигоду покупця.



До списку