Статьи

Дублюючі табло – важлива частина ваговимірювального обладнання у низці ситуацій. По-перше, не всі вагові індикатори оснащуються вбудованим екраном і у випадках, коли він все ж таки необхідний, на допомогу приходить підключення додаткового пристрою. По-друге, дублюючі табло для ваг використовуються тоді, коли ці ваги розташовані надто далеко від оператора, і маленький вбудований екран не видно через відстань. Зрештою, буває і так, що зважування відбувається у шкідливих для людини умовах. У такій ситуації побачити результат роботи можна на дублюючому табло. В Україні продукція особливо добре представлена ​​компанією Keli: https://keli.ua/duplicate-scoreboard.

Ми розповімо, якими можуть бути дублюючі табло для фасувальних ваг, а купити їх так, щоб ціна радувала і якість не підводила, можна через каталог Keli.

Якісні дублюючі табло для фасувальних ваг в Україні

Компанія Keli пропонує два типи дублюючих табло в Україні. Йдеться про сегментні та матричні екрани. Виносні дублюючі табло для ваг першого типу обмежені шістьма знаками і це можуть бути виключно цифри. Тому ці екрани можна вважати вузькоспеціальним виробом. Однак дублюючі табло з матричним екраном є багатофункціональним світлодіодним дисплеєм, який підійде не тільки для фасувальних ваг, але і для передачі поточної або планової інформації. Дані вводяться через комп'ютер, максимальна довжина повідомлення становить 1000 символів. Будь-яких, а не лише цифр.

Вибір між різними моделями дублюючих табло для фасувальних ваг залежить від ваших уподобань. І ті, й інші моделі однаково підключаються: RS232 чи методом струмової петлі. З урахуванням того, що ваги для фасування зазвичай є частиною автоматичної лінії, для них найчастіше вибирають сегментні моделі дублюючих табло. Тим паче, там і вибір розмірів екрану підходящий: від 30 до 135 мм.

Купити дублюючі табло для ваг через каталог

Щоб купити дублюючі табло для ваг в Україні, рекомендуємо ознайомитись з асортиментом каталогу Keli. Оскільки йдеться про офіційного представника виробника у нашій країні, ціна залишається максимально привабливою.

Крім дублюючих табло для фасувальних та інших моделей ваг, компанія пропонує безліч інших елементів та запчастин вагового обладнання.

Також можна замовити виготовлення вагової системи будь-якої складності під ключ. Приклади вже готових робіт представлені на сайті.

 



До списку