Статьи

Цього сезону особливим трендом стала джинсова спідниця у довжині міді чи максі. Так як джинсова тканина дуже щільна і досить довговічна потрібно навчиться вибирати речі з неї, щоб довго були в моді і прослужили кілька років. А від кількості різноманітності та фасонів йде кругом голова. Такі спідниці в довжині міді або максі приховують всі недоліки, підкреслюють талію та округлість сідниць.

Так що дуже важливо підібрати фасон, який підійде вам. Крім того, джинсові спідниці актуальні цілий рік. Вибирайте на зиму щільнішу, а на літо тоненьку. Спідниця у формі трапеції підкреслить талію і приховає обсяг у стегнах, якщо він є. Фігура витягується і візуально виглядає стрункішою. Під такий фасон ідеально підійде футболка, блузка, джемпер або шкіряна куртка kozhanye-muzhskie-kurtki приталеного крою.

Спідниця з а-силуетом підійде майже всім дівчатам. Вона завдяки тому, що підкреслює талію своїм пояском робити будь-яку фігуру витонченою і з правильними згинами. Так що сміливо беріть таку спідницю до свого арсеналу і складайте круті образи. Якщо ж хочете виглядати сексуальніше і кокетливо, то вибирайте спідницю на запах. Такий фасон звертає увагу на ваші стрункі ніжки приховуючи недоліки які ховаються в зоні талії.

Класичною спідницею можна назвати спідницю олівець. Вона виглядає дуже жіночно та елегантно. Як варіант класичного крою буде джинсова спідниця з гудзиками. Вони можуть бути як робітниками, так і просто для декору. Цікаво, звичайно, коли їх можна розстебнути на потрібну довжину і зробити спокусливий розріз. Їх можна носити як влітку з футболкою або топом так і взимку під в'язаний об'ємний светр або пуловер.

Для того щоб спідниця у вашому образі виглядала гармонійно обов'язково потрібно підібрати до неї правильне взуття та аксесуари. Під довгу джинсову спідницю підходить практично все взуття. Вибирайте її лише під потрібний захід чи настрій. Наприклад під спідницю із запахом підійдуть жіночні черевики або туфлі, а ось під об'ємні краще взути кеди або кросівки.

Спідниця абсолютно універсальна річ у жіночому гардеробі, яка підійде під будь-які погодні умови, різноманітні поєднання та варіанти комбінування. Саме тому вони ніколи не вийде з моди, а тільки збільшуватиме своє розмаїття та варіанти пошиття. Головне дотримуватися стилю і не перейти в розділ вульгарності через дуже короткий варіант.



До списку