Статьи

Початок зими – період, коли ми починаємо вивчення трендів майбутнього року. Якщо щось можна сказати напевно, то тенденції макіяжу з'являються швидше, ніж будь-коли, і не збираються зупинятися напередодні 2024 року.

Розмиті губи

Коли ви думаєте про розмиту помаду, уявіть собі зображення з м'яким фокусом. Ця техніка макіяжу створює ефект градієнта на губах з плавним переходом кольору. Найкращий спосіб досягти такого зовнішнього вигляду – використовуйте помади EVELINE на сайті Watsons. Нанесіть вибраний відтінок на центр губ, уникаючи зовнішніх країв. Ви можете використовувати м'яку кисть чи пальці. Потім пом'якшіть краї ватною паличкою або чистим пензлем, щоб перехід від помади до шкіри був плавним.

Гібридний консилер

У міру того, як зростає попит на парні тональні основи, ми можемо очікувати на появу більшої кількості гібридів засобів, які одночасно маскують і забезпечують догляд шкірі. Поява консилера 2-в-1, що створює повне покриття саме там, де це необхідно, є визначальною тенденцією. Ця техніка не тільки ефективно приховує плями, темні кола та нерівний відтінок обличчя, але також забезпечує ефект «другої шкіри», при цьому макіяж практично непомітний.

Яскраві акценти

Як ми могли бачити на тижні моди весна-літо 24, очі та губи були пофарбовані у яскраві кольори. Суцільні підводки для очей червоного, синього індиго та смарагдово-зеленого кольору однозначно додають інтенсивності образу. Це швидше одноелементний стиль, тому підкресліть очі чи губи, а решту макіяжу залиште нейтральними. Якщо ви вирішите зробити акцент на губах, сміливо використовуйте вдосконалений вініл: від яскраво-червоного до темно-винного кольору.

Рум'яна C-Sculpt

Ви, безперечно, бачили, як кількість рум'ян на обличчях інфлюєнсерів збільшилася, створюючи вигляд високих вилиць. Щоб досягти такого образу, нанесіть рум'яна у формі літери «С», починаючи з області скронь і вниз до вилиць, потім вгору і злегка по зовнішніх краях брів, щоб створити ефектний образ.

Глянцеві губи

Блиск для губ знову в моді. Від тонованих версій до багатовимірного покриття – глянцеві губи стануть величезною тенденцією макіяжу в 2024 році. Ефект займатиме центральне місце завдяки світловідбиваючим кольорам, додаючи додатковий рівень інтриги до вашого мейкапу.

Відродження сміливого макіяжу очей

Від сміливої графіки до яскравих підводок і навіть страз для особливих випадків – очі можуть стати найвидатнішою частиною обличчя, що дозволяє виразити індивідуальність.

Підбір макіяжу за допомогою ШІ

У міру того як штучний інтелект набирає обертів, ми бачимо переваги технологій, коли справа доходить до персоналізації макіяжу. Від точного підбору відтінків тональної основи до примірки макіяжу віртуально онлайн – у 2024 році ми можемо очікувати, що штучний інтелект визначатиме нашу поведінку, коли ми купуємо косметику. ШІ допоможе споживачам легко знайти свій ідеальний відтінок, заощаджуючи гроші та уникаючи помилок при підборі кольору.



До списку