Новини

Очільник Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Олександр Хохотва під час візиту на Волинь зустрівся з першим заступником голови Волинської облдержадміністрації. Представниками сторін обговорено питання роботи контролюючих органів у сучасних умовах та основні завдання Служби.

«Дуже добре, що облдержадміністрація розуміє важливість питань промислової безпеки. Це є важелем впливу на роботодавців щодо створення та забезпечення безпечних умов праці», — підкреслив Голова Держгірпромнагляду.

Крім того, Голова провів нараду з колективом територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області, під час якої заслухано результати роботи теруправління за 8 місяців 2014 року та визначено пріоритети роботі.

«Сьогодні Служба переживає не найкращі часи, але ми повинні виконувати свої функції. Зараз основний напрям нашої роботи — реалізація превентивних заходів, спрямованих на поліпшення стану промислової безпеки та охорони праці на піднаглядних підприємствах», — зазначив Голова Держгірпромнагляду.

Першочергове завдання — сприяти підготовці підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до безпечної та безаварійної роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Зокрема, проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу, тематичні наради, круглі столи, семінари, навчання з охорони праці.

Також обговорено діяльність експертно-технічних центрів. Зокрема, відзначено позитивну динаміку розвитку цих підприємств та наголошено на проведенні постійного моніторингу технічного стану обладнання суб'єктів господарювання.




До списку новинВпередНазад