Новини

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

від 03.09.2014 р. N 975

Київ

Відповідно до статті Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку організації та проведення в Києві недержавних масових громадських заходів політичного, релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру, затвердженого рішенням Київської міської ради від 24 червня 1999 року N 317/418, з метою популяризації фізичної культури і спорту в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Підтримати ініціативу благодійного фонду «Evda Charity» щодо проведення в місті Києві 13 вересня 2014 року на Оболонській набережній, 20 та вул. Прирічній з 09.00 до 21.05 спортивно-масового благодійного заходу «Sport for life» (далі — Захід).

2. Взяти до відома, що відповідальність за підготовку та проведення Заходу взяв на себе благодійний фонд «Evda Charity».

3. Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) сприяти вирішенню організаційних питань, пов'язаних з проведенням Заходу.

4. Департаменту охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) забезпечити чергування бригад швидкої (екстреної) медичної допомоги під час проведення Заходу.

5. Просити Головне управління МВС України в місті Києві забезпечити охорону громадського порядку під час підготовки та проведення Заходу 13 вересня 2014 року з 08.00 до 22.00 на Оболонській набережній, 20 та вул. Прирічній.

6. Благодійному фонду «Evda Charity» забезпечити дотримання Правил благоустрою міста Києва, затверджених рішенням Київської міської ради від 25 грудня 2008 року N 1051/1051, під час підготовки та проведення Заходу і відновлення порушеного благоустрою у зв'язку з встановленням спортивних майданчиків на Оболонській набережній, 20 та вул. Прирічній 13 вересня 2014 року.

7. Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) погодити в установленому порядку розміщення 13 вересня 2014 року на Оболонській набережній, 20 об'єктів торгівлі учасників заходу та інформувати суб'єктів господарювання про обмеження, визначені рішенням Київської міської ради від 23 грудня 2010 року N 413/5225 «Про деякі питання з упорядкування в м. Києві роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, вином столовим, пивом (крім безалкогольного) та тютюновими виробами».

8. Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації забезпечити встановлення додаткових урн і контейнерів для збору побутових відходів та їх вивезення, а також прибирання на Оболонській набережній, 20 та прилеглих територіях після проведення Заходу.

9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Ніконова І. В.

Голова

В. Кличко




До списку новинВпередНазад