Новини

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Хмельницькій області нагороджено переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у трьох вікових групах: віком від 6 до 10 років, від 11 до 14 та від 15 до 18 років.

Організатори подякували учням загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, будинків творчості, які активно долучилися до участі в акції «Охорона праці очима дітей», наголосивши, що культуру безпеки праці майбутнього працівника потрібно виховувати змалку.

Конкурс проводився у рамках заходів до Всесвітнього Дня охорони праці з метою привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, популяризації превентивних методів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

Впродовж конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» в теруправління Держгірпромнагляду надійшло понад 400 дитячих малюнків. Учасниками конкурсу стали учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів, дитячих будинків та студентів професійно-технічних навчальних закладів віком від 6 до 18 років.

У віковій групі від 6 до 10 років перше місце посів Бойчун Едуард, Кам'янець-Подільський НВК №13, друге — Чугаєва Софія, Кам'янець-Подільська ЗОШ І-ІІІ ст. № 10, третє — Красножон Анна, Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів — дитячий садок комбінованого типу № 6».

У віковій групі від 11 до 14 років перше місце посіли Григорук Ірина та Демчук Ірина, Гулівецька ЗОШ І-ІІІ ст. Білогірський р-н., друге — Вандоляк Тереза, м. Городок ЗОШ І-ІІ ст. № 3, третє — Лисий Микола, Крушанівська ЗОШ І-ІІ ст., Кам'янець-Подільський р-н.

У віковій групі від 15 до 18 років перше місце посіла Кілівнік Юлія, ДПТНЗ «Деражнянський професійний аграрний ліцей», друге — Шевчук Олеся, Свіршковецька ЗОШ ст., Чемеровецький р-н. та третє Мошкола Михайло, Вище художнє професійне училище № 19, смт. Гриців, Шепетівський р-н.

Переможцем інтернет — голосування обласного конкурсу визнано Скору Каріну — ученицю ЗОШ № 24 м. Хмельницького.

Відповідно до Плану заходів з організації та проведення конкурсу відбулися виставкові експозиції художніх творів на базі художніх шкіл та підприємств. Також дитячі малюнки учасників розміщені у місцях масового перебування людей та засобах масової інформації.




До списку новинВпередНазад