Новини
Під час планової перевірки системи газопостачання підприємства ТОВ «Сандора» у с. Миколаївське інспекторами теруправління Дерргірпромнагляду України у Миколаївській області було проведено брифінг з попередження нещасних випадків і аварійних ситуацій при експлуатації газопроводів та обладнання системи газопостачання виробничого комплексу №1.
У брифінгу взяли участь головний державний газотехнічний інспектор теруправління Сергій Джігімон та провідні технічні спеціалісти підприємства. Як розповів С. Джігімон, рекомендовано переглянути план ліквідації і локалізації аварійних ситуацій, удосконалити контроль з боку служби охорони праці систем газопостачання, розглянути особливості щодо введення до експлуатації нового обладнання.
Територіальне управління Держгірпромнагляду України у Миколаївській області ініціювало та провело засідання круглого столу-наради з питань попередження нещасних випадків і аварійних ситуацій при експлуатації газопроводів та обладнання системи газопостачання на виробничому комплексі №2 ТОВ «Сандора» у с. Мішково-Погорілове.
Увагу присутніх (серед них — головний інженер ТОВ «Сандора» ВК №2 С. Гоголь, начальники служб та інженерно-технічні працівники ТОВ «Сандора») було звернуто на основні вимоги правил, нормативно-правові документи, законодавчі та нормативні акти при експлуатації газопроводів та обладнання систем газопостачання, які вони повинні виконувати у своїй роботі.

Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад