Новини
Впродовж другого дня конференції було обговорено такі теми: оцінка ризиків під час експлуатації підйомних кранів, управління процесом старіння вантажопідіймальних машин після закінчення нормативного строку експлуатації, декотрі особливості та відзнаки технічного регулювання підйомної техніки в Україні, в ЄС, Митному Союзі та ін. Відбулись засідання «Круглого столу» на тему «Збереження та розвиток науково-технічних звязків у сучасних умовах України», семінар по навчанню спеціалістів підприємств і сервісних організацій з експлуатації і технічного обслуговування приборів безпеки.
Учасники конференції звернули увагу на необхідність змін в законодавстві про охорону праці, зокрема, про спрощення дозвільної системи. Потрібні вдосконалення в організації роботи служб охорони праці. А найголовніше -підвищення відповідальності і роботодавців, і виконавців за збереження життя і здоровя людей.
На конференції було зазначено, що промислова безпека підйомних споруд в Україні повинна стати об'єктом і суб'єктом інноваційного розвитку галузі. І важливу роль у цьому відіграє поглиблення і розширення напрямів міждержавної кооперації для більш повного використання виробничого, інноваційного і науково-технологічного потенціалу виробництва і промислової безпеки підйомних споруд.



До списку новинВпередНазад