Новини

Інженер з охорони праці, керівники виробничих підрозділів та працівники «Укрсиббанку» пройшли навчання — тренінг по наданню першої до медичної допомоги при ДТП, опіках, порізах, утопленні, клінічній смерті, тощо.

Навчання проводила працівник ДП «Вінницький ЕТЦ» викладач Вінницького педагогічного університету, яка впродовж 15 років пропрацювала на станції швидкої допомоги. Співробітники банку вчились надавати першу допомогу при травмуванні кінцівок та правильно накладати джгут для зупинки кровотечі, бинтові пов'язки, визначали ознаки клінічної смерті, а також за допомогою тренажера Максим Т-ІІІ 2К відпрацьовувати непрямий масаж серця, штучну вентиляцію легенів способом з рота в рот й з рота в ніс та імітацію пульсу.

Тренажер дає можливість контролювати положення голови, обсяг повітряного потоку вентиляції легенів способом з рота в рот й з рота в ніс та глибину зсуву грудної клітки.

Учасники навчання-тренінгу отримали базові знання з медичного законодавства, які потрібні в повсякденній життєдіяльності людини.

Фахівці ДП «Вінницького ЕТЦ» проводять навчання для керівників і працівників підприємств, установ та організацій Вінниччини по наданню першої до медичної допомоги. Більш детальну інформацію по курсу навчання можна отримати за тел..: 0432-56-20-55

Прес-служба ДП «Вінницький ЕТЦ»




До списку новинВпередНазад