Новини

Впродовж другого дня конференції обговорено такі теми: оцінка ризиків під час експлуатації підйомних кранів, управління процесом старіння вантажопідіймальних машин після закінчення нормативного строку експлуатації, особливості та відзнаки технічного регулювання підйомної техніки в Україні, Європейському Союзі, Митному Союзі тощо.

У рамках конференції відбулося засідання круглого столу на тему: «Збереження та розвиток науково-технічних зв'язків у сучасних умовах України», семінар-навчання спеціалістів підприємств і сервісних організацій з експлуатації і технічного обслуговування приладів безпеки.

Учасники конференції акцентували увагу на необхідності змін у законодавстві про охорону праці, зокрема, щодо спрощення дозвільної системи. Потрібні вдосконалення в організації роботи служб охорони праці. А найголовніше — підвищення відповідальності і роботодавців, і виконавців за збереження життя і здоров'я людей.

На конференції наголошено, що промислова безпека підйомних споруд в Україні повинна стати об'єктом і суб'єктом інноваційного розвитку галузі. І важливу роль у цьому відіграє поглиблення і розширення напрямів міждержавної кооперації для більш повного використання виробничого, інноваційного і науково-технологічного потенціалу виробництва та промислової безпеки підйомних споруд.




До списку новинВпередНазад