Новини

З метою здійснення більш ефективного державного нагляду за дотриманням роботодавцями вимог чинного законодавства, зокрема, забезпеченням ними належних умов праці та соціального захисту працівників, в тому числі і у разі нещасного випадку на виробництві підписано Угоди про співробітництво між територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві та територіальними державними інспекціями з питань праці у Київській області та в м. Києві.

Два узгоджувальні документи про співпрацю підписано на засіданні колегії начальником територіального управління Ігорем Шумелюком з начальником територіальної інспекції з питань праці у Київській області Валентином Шаботинським та із заступником начальника територіальної інспекції з питань праці у м. Києві Володимиром Гончаруком.

Начальник теруправління зазначив: «Захист прав громадян на працю, а також на належні, безпечні та здорові її умови, що гарантовані державою і закріплені в Конституції України, є нашим спільним завданням. Це спонукає нас до поєднання зусиль з метою покращення стану охорони праці та промислової безпеки у регіоні».


Довідка.

Найбільш травмонебезпечними галузями виробництва на Київщині залишаються будівельна, транспортна та соціальна-культурна сфера.

На підприємствах міста Києва та Київської області у 2013 році кількість загиблих на виробництві становила 65 осіб, у поточному році вже 20.




До списку новинВпередНазад