Новини
В березні 2014 р інспекторським складом Котовського відділу нагляду за промисловою безпекою та охороною праці проведено перевірки обۥєктів підвищеної небезпеки на підприємствах: Котовський район Одеських магістральних мереж, ПАТ «Котовська меблева фабрика», ПП «Москальов А.А.».
Під час перевірки було виявлено 55 порушень нормативно-правових актів з охорони праці різного характеру. Зокрема, на перевірених підприємствах не діє система управління охороною праці; посадовими особами та працівниками не виконуються посадові та виробничі інструкції; не забезпечено наявність на робочих місцях схем правильного обв'язування, зачіпки вантажів, і видачу їх на руки кранівнику та стропальникам;
відповідальними з нагляду за утриманням в справному стані і безпечною експлуатацією вантажопідіймальних кранів нагляд здійснюється формально (план роботи на 2014 рік не розроблено, не видаються приписи).
Роботи в топках котлів та в посудинах, що працюють під тиском (газонебезпечні роботи) проводяться без видачі наряд-допусків; не відрегульовані запобіжні пристрої котлів та посудин, що працюють під тиском, згідно вимоги інструкції заводу- виготівника.
На всіх підприємствах не ведеться технічна документація під час експлуатації обۥєктів підвищеної небезпеки згідно вимог НПАОП.
За результатами перевірок керівникам піприємств видані акти перевірок та приписи для обовۥязкового усунення порушень
Посадових осіб підприємств притягнуто до адмінистративної відповідальності.



До списку новинВпередНазад