Новини
В березні 2014 року інспекторським складом Котовського відділу промислової безпеки та охорони праці проведено планову всебічну перевірку СТОВ «Мрія», розташованого в с. Новосамарці Красноокнянського р-ну Одеської області.
Під час перевірки було виявлено 44 порушення нормативно-правових актів з охорони праці.
Зокрема, на підприємстві не функціонує система управління охороною праці.
Господарством не отримано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки згідно вимог Постанови КМУ №1107 від 26.10.2011 року. А робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві чимало: виконуються роботи із збереження та переробки зерна, зберігаються балони із стисненим киснем, застосовуються шкідливі небезпечні речовини та ін…
Посадовими особами підприємства та працівниками не виконуються посадові і виробничі інструкції.
Більшість працівників підприємства невчасно проходять навчання і перевірку знань з електробезпеки та охорони праці. Відповідальна особа за охорону праці не здійснює відомчий нагляд: плани робіт на 2014 р. не розроблено, приписи не видаються.
Не ведеться технічна документація під час експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки згідно вимог нормативно-правових актів з охорони праці.
За результатами перевірки керівництву підприємства видано акт перевірки та припис для обов'язкового виконання виявлених порушень.
Керівника та енергетика підприємства притягнуто до адміністративої відповідальності.



До списку новинВпередНазад