Новини

На території Кіровоградської області зареєстровано три суб'єкти господарювання, в т. ч. два комунальних, які експлуатують атракціонну техніку:

— Корпорація «XXI століття» (м. Кіровоград) — 21 атракціон;

— КП Олександрійської міської ради «Благоустрій» (м. Олександрія) — 5 атракціонів;

— КП «Міський парк культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка» (м. Світловодськ) — 9 атракціонів.

Всього — 35 атракціонів, віднесених до обладнання підвищеної небезпеки.

З метою дотримання вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки при експлуатації атракціонної техніки під час дозвілля та відпочинку населення в 2014 році фахівці теруправління Держгірпромнагляду провели перевірки суб'єктів господарювання, які експлуатують атракціонну техніку, щодо організації їх безпечної експлуатації.

За результатами перевірок керівникам суб'єктів господарювання видані обов'язкові для виконання приписи на усунення порушень. Притягнуто до адміністративної відповідальності посадових осіб вищевказаних підприємств.

Всі суб'єкти господарювання, які експлуатують атракціонну техніку, отримали Дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Cтаном на 24.04.2014 року всі суб'єкти господарювання прозвітували про проведення всіх необхідних організаційно-технічних заходів. Вищезазначені об'єкти знаходяться під постійним контролем теруправління.

Про це йшлося під час засідання обласної ради з питань безпечної життєдіяльності населення.




До списку новинВпередНазад