Новини

У Запоріжжі журі визначило переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проведено у рамках відзначення Дня охорони праці в Україні та з метою привернення уваги суспільства до проблем у сфері охорони праці, а також виховання культури безпечної праці у молодшого покоління як майбутніх роботодавців та працівників.


На розгляд журі було представлено майже 650 художніх робіт від учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів, дитячих будинків та студентів професійно-технічних навчальних закладів.

До складу журі увійшли представники теруправління; Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації; управління соціального захисту населення Запорізької міської ради.

Розглянувши надіслані на конкурс роботи журі визначило переможців у трьох вікових категоріях: перша група — автори робіт віком від 6 до 10 років; друга група — автори робіт віком від 11 до 14 років; третя група — автори робіт віком від 15 до 18 років.

Перші місця у своїх вікових групах посіли: Анікєєв Михайло 2004 р.н, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 39 м. Бердянськ; Петрук Анастасія 2003 р.н., Запорізький навчально-виховний комплекс № 60 м. Запоріжжя; Алєксеєнко Олексій 1997 р.н., Пологівська Спеціалізована різнопрофільна школа І-ІІІ ступенів № 2 м. Пологи.

Другі місце у своїх вікових групах дісталися: Казадаєв Владислав 2003 р.н., ЗОШ № 49 м. Запоріжжя; Пустовєтов Ілля 2002 р.н., ЗОШ № 21 м. Запоріжжя; Дерко Аліна 1999 р.н., ПАТ «Запоріжсталь».

Треті місце посіли: Запарова Єлизавета 2003 р.н, ЗОШ № 76 м. Запоріжжя; Величко Тамара, 2003 р.н., ПАТ «Дніпроспецсталь»; Ларікова Ірина 1997 р.н., НВК Гімназія № 71 м.Запоріжжя.




До списку новинВпередНазад