Новини

Фахівці державної інспекції нагляду у газовому комплексі та хімічній промисловості територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві взяли участь у засіданні круглого столу з питань охорони праці на наукомістких підприємствах хімічної промисловості під час впровадження новітніх технологій та обладнання.

Захід відбувся на базі підприємств хімічної галузі ТОВ «Арофел Семікор» та ТОВ «Пролог Семікор».

Організатором круглого столу стала Голосіївська РДА м. Києва.
На засіданні розглянуто стан виробничого травматизму у хімічній галузі, причини нещасних випадків та аварій.

Акцентовано увагу на необхідності забезпечення дієвого функціонування системи управління охороною праці з урахуванням вимог міжнародних стандартів, зокрема ISO 9001.

Захід відбувся за участі керівництва ТОВ «Арофел Семікор» та ТОВ «Пролог Семікор», фахівців з охорони праці та виробничої санітарії підприємств, представників сектору аналізу та контролю міської дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища.

Довідка.
Сферою діяльності споріднених підприємств хімічної галузі ТОВ «Пролог Семікор» та ТОВ «Арофел Семікор» є виробництво напівпровідникових матеріалів, компонентів для мікроелектроніки та сонячної енергетики.

У травні 2014 року збудовано дільницю зі збірки сонячних фотоелектричних модулів для приміщення в галузі альтернативної електроенергетики.




До списку новинВпередНазад