Новини

Нова система диспетчеризації впроваджується товариством з обмеженою відповідальністю «Каховліфт» у містах Каховка, Нова Каховка та Таврійськ. Вона передбачає інтернет-зв'язок між кабіною ліфта та обслуговуючою організацією. Зокрема користувач може в будь-який момент зв'язатися з кабіни ліфта через інтернет з диспетчерською ТОВ «Каховліфт» за допомогою кнопки виклику.

На комп'ютері диспетчера накопичується інформація про роботу кожного ліфта, зокрема про кількість підйомів, зупинок, час роботи, час простою, види проведених профілактичних ремонтів, дані про експертизу ліфта тощо.

За словами головного державного інспектора теруправління Держгірпромнагляду Анатолія Хмельова, інтернет-диспетчеризація не тільки полегшить роботу спеціалізованої обслуговуючої організації ТОВ «Каховліфт», а й стане вагомим кроком у напрямку підвищення безпеки ліфтів та самих користувачів.

Довідково: Всього у багатоповерхових житлових будинках Каховського району експлуатується понад 200 ліфтів. Всі вони обладнані звичайною системою диспетчеризації. Інтернет-диспетчеризація на даний час впроваджена на 75 ліфтах.




До списку новинВпередНазад