Новини
Заступник начальника державної інспекції нагляду у газовому комплексі та хімічній промисловості взяв участь у засіданні «круглого столу» з обговорення заходів з охорони праці на наукомістких підприємствах хімічної промисловості під час впровадження новітніх технологій та обладнання.

Захід відбувся на базі підприємств хімічної галузі ТОВ «Арофел Семікор» та ТОВ «Пролог Семікор».



Організатором «круглого столу» виступила Голосіївська РДА м. Києва.

На засіданні розглянуто стан виробничого травматизму у хімічній галузі, причини настання нещасних випадків та аварій.

Акцентовано увагу на необхідності забезпечення дієвого функціонування системи управління охороною праці, з урахуванням вимог міжнародних стандартів, зокрема ISO 9001.

Захід відбувся за участі керівництва ТОВ «Арофел Семікор» та ТОВ «Пролог Семікор», фахівців з охорони праці та виробничої санітарії підприємств, представників сектору аналізу та контролю міської дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища

Довідка:

Сферою діяльності споріднених підприємств хімічної галузі ТОВ «Пролог Семікор» та ТОВ «Арофел Семікор» є виробництво напівпровідникових матеріалів, компонентів для мікроелектроніки та сонячної енергетики. З 2000 року товариствами розпочато спільне виробництво зливків монокристалічного кремнію. Сьогодні виробничі потужності підприємств досягли більше 40000 пластин та більше 16000 кг монокристалічного кремнію в місяць. В минулому році введено в експлуатацію виробництво монокристалів сапфіру для приміщення в області світодіодної техніки та оптики. У травні 2014 року збудовано дільницю зі збірки сонячних фотоелектричних модулів для приміщення в області альтернативної електроенергетики.



До списку новинВпередНазад