Новини

В процесі розслідування з пояснень свідків з'ясовано попередні обставини, за яких стався нещасний випадок 13 травня 2014 року зі смертельним наслідком з вантажником ТОВ «Житниця».

Комісія із спеціального розслідування встановила, що о 8 год ранку 13 травня вантажник розпочав свій робочий день. В цей день завантажувалися вагони — зерновози, тому до його обов'язків також входило прибирання сміття та підмітання зерна обабіч вагонів, розсипаних в процесі завантаження. Перед початком робочої зміни майстер товариства провів робочим інструктаж в усній формі з безпечних методів виконання робіт.

Близько 11 год, проходячи зовні території складу №7 у напрямку завантажувальної вишки, майстер товариства побачив, що вантажник, який перебував на перехідній площадці вагону-зерновозу та змітав з неї залишки розсипаного зерна, раптом нахилився і упав з її висоти. Внаслідок падіння постраждалий вдарився головою об гостре каміння, яким було підсипане полотно залізничної колії.

Була негайно викликана швидка медична допомога, а працівниками товариства надано першу невідкладну допомогу. Проте, перебуваючи на лікуванні, 15 травня постраждалий, внаслідок отриманої травми, помер в Новоград-Волинській центральній районній лікарні.

Відповідно до медичного висновку причиною смерті є перелом кісток склепіння черепа.

Наразі комісія із спеціального розслідування встановлює ймовірні причини настання нещасного випадку.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад