Новини
За ініціативою територіального управління Держгірпромнагляду України у Миколаївській області в Миколаївському ЛВУМГ відбулося засідання круглого столу-наради з питань надійної та безпечної роботи газотранспортної системи Миколаївській області.
У засіданні взяли участь головний державний газотехнічний інспектор Державної інспекції нагляду в нафтогазовому та хімічному комплексі Джігімон С.М., начальник Миколаївського ЛВУМГ Попов С.М., начальники служб та інженерно-технічні працівники управління.
Відкрив засідання головний державний газотехнічний інспектор Сергій Джігімон. Він звернув увагу присутніх наосновні вимоги правил технічної експлуатації об'єктів газотранспортної системи, нормативно-правові документи, законодавчі та нормативні акти при експлуатації газопроводів, компресорних станцій та газорозподільних станцій, які вони повинні виконувати та керуватись у своїй роботі.
Начальник Миколаївського ЛВУМГ Попов С.М. проінформував, що для надійної та безпечної роботи газотранспортної системи в управлінні виконуються роботи з технічного обслуговування та ремонту об'єктів магістральних газопроводів, газорозподільних станцій та компресорної станції в с. Мар'ївка. Роботи виконуються у повному обсязі згідно регламенту технічного обслуговування та ремонту, планів-графіків проведення періодичних технічних обслуговувань, вимог Правил безпечної експлуатації магістральних газопроводів, Правил технічної експлуатації та інших нормативних документів. Упродовж 2010-2014 років аварій, відмов тощо на об'єктах управління, які призвели до припинення газопостачання, не було.
Також на засіданні були окреслені шляхи вирішення проблемних питань щодо надійної та безпечної роботи газотранспортної системи.

Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад