Новини
28 березня у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Миколаївській області відбулася нарада за участю першого заступника голови Держгірпромнагляду України Віктора Анатолійовича Шайтана, присвячена попереднім підсумкам комплексної перевірки роботи теруправління 25 — 28 березня 2014 р., яку було проведено вперше за останні чотири роки.
Начальник теруправління Сергій Єременко відкрив нараду та подякував членам комісії за принциповий підхід до перевірки та надані рекомендації щодо подальшої роботи. Потім С. М. Єременко надав слово першому заступнику голови Держгірпромнагляду України В. А. Шайтану. Віктор Анатолійович у своїй промові зазначив, що сьогодні — видатна дата: 70-річниця визволення міста Миколаїв від німецько-фашистських загарбників. Та запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам'ять воїнів-визволителів Миколаївщини. І висловив сподівання на відкритий і конструктивний діалог учасників наради.
Із доповідями про підсумки перевірки виступили фахівці Держгірпромнагляду України Ігор Горбатюк, Лімара Таїрова, Ірина Даньшева, Зоя Шептунова, Володимир Гажаман, Валерій Сильонок. Вони звернули увагу на те, що у роботі територіального управління Держгірпромнагляду у Миколаївській області є чимало недоліків, які пов'язані із різними напрямками діяльності. Критичні зауваження пролунали, головним чином, на адресу працівників відділу організації державного нагляду, управління охороною праці та розслідування нещасних випадків, до керівництва та інспекторів державної інспекції нагляду в промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки. Разом з тим, були надані корисні рекомендації, які поліпшать стан справ роботи усіх інспекцій та на усіх напрямках, наприклад, у наглядовій діяльності.
Особливий акцент у виступах був зроблений на якість оформлення документів, як за результатами перевірок та розслідувань нещасних випадків, так й внутрішнього характеру (наприклад, про проведення щотижневих нарад в інспекціях). Про хід роботи та взаємодію із теруправлінням доповів перший заступник начальника ДП «Миколаївський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» Антон Голованевський.
У заключному виступі перший заступник голови Держгірпромнагляду України В. А. Шайтан підкреслив, що у важкий для усієї країни час головним завданням фахівців Держгірпромнагляду України є чітке та професійне виконання свої службових обов'язків. Оцінка роботи миколаївців є задовільною, але слід докласти багатьох зусиль, щоб усунути недоліки, які мають місце. Віктор Анатолійович впевнений, що під керівництвом вимогливого та принципового начальника С. М. Єременко колектив успішно виконуватиме важливі завдання Держгірпромнагляду України.

Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад