Новини

Комісія територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області завершила спеціальне розслідування групового нещасного випадку, який стався 1 березня 2014 року, що стався у медичному салоні автомобіля швидкої медичної допомоги Вінницької міської станції швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, що лікареві Гавриленко Ю. О. та фельдшеру Юдінову Т. І. заподіяв тілесних ушкоджень чоловік, якому вони надавали медичну допомогу. Медична бригада в складі лікаря, фельдшера та водія виїхала на виклик за адресою пл. Гагаріна біля клубу «Метро», де знаходився побитий чоловік. Приїхавши на місце виклику медпрацівники на ношах занесли потерпіло в салон санітарного автомобіля, де йому була зроблена первинна хірургічна обробка. По дорозі до лікарні постраждалий став різко агресивним і почав бити фельдшера, коли ж за нього заступився лікар, то «хворий» почав бити і його. Заспокоїти агресивного «хворого» вдалось, викликавши на підмогу ще одну бригаду швидкої. Лікар та фельдшер отримали травми різного ступеня важкості.

Комісія зі спеціального розслідування встановила, що травмування лікар та фельдшер отримали внаслідок протиправних дій іншої особи — пацієнта Балуєва М.В. Вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України.

Груповий нещасний випадок визнано таким, що повязаний з виробництвом і на кожного потерпілого складається акт за формою Н — 1.

Комісія направила матеріали розслідування даного нещасного випадку в прокуратуру для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Прес-служба теруправління

Держгірпромнагляду у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад