Новини
За ініціативою територіального управління у Миколаївській області Держгірпромнагляду України у виконкомі міської ради м. Вознесенськ відбувся круглий стіл-нарада «Збереження життя та здоров`я людини — головне завдання Держгірпромнагляду України» з питань безпечного користування газом у побуті.
У засіданні взяли участь головний державний газотехнічний інспектор територіального управління Держгірпромнагляду України у Миколаївській області Карасьов Ю.Є., інспектор Вознесенського міскрайонного відділу ГУ ДСНС у Миколаївській області Онощенко О.А., головний інженер Вознесенського УЕГГ ПАТ «Миколаївгаз» Кривенко О.А., керівники ЖКГ, ОСББ.
Юрій Карасьов загострив увагу присутніх на зростаючу кількість нещасних випадків при користуванні газом у побуті. Акцентував увагу на тому, що матеріали технічних розслідувань таких випадків свідчать про те, що власники та балансоутримувачі багатоповерхових будинків не здійснюєть належний контроль за якісним виконанням робіт організаціями по технічному обслуговуванню і ремонту газопроводів, газового обладнання та димових і вентиляційних каналів. Присутнім були доведені основні вимоги Правил безпеки систем газопостачання України, які вони повинні виконувати та керуватись у своїй роботі. Тему розвинули у доповідях Олександр Онощенко і Олександр Кривенко.
Також були розглянуті інші питання щодо безпечної експлуатації систем газопостачання та стабільної роботи об'єктів ЖКГ та підготовки до осінньо-зимового періоду 2014-2015 року.
На засіданні були окреслені шляхи вирішення проблемних питань Присутні отримали пам'ятки з переліками необхідної документації, вимогами щодо безпечної експлуатації систем газопостачання, списки суб'єктів господарювання, які виконують технічне обслуговування ДВК та навчально-курсових комбінатів.

Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад