Новини

Грубі порушень з охорони праці та промислової безпеки були виявлені інспекторами теруправління під час планової перевірки ТОВ «БМУ- 6» м. Вінниці та СТОВ «Славутич» с. Кальник Іллінецького району.

У ТОВ «БМУ-6» будівельно-монтажні роботи на буд майданчику виконувались без розробленого проекту. На території будмайданчиук перебували працівники без захисних касок та сигнальних жилетів. На кордонах зон постійно діючих небезпечних виробничих факторів не встановлені захисні огорожі.

Наражались на небезпеку і працівники у СТОВ «Славутич»: тут роботи підвищеної небезпеки виконувались без відповідних дозволів та проведення навчання. Не має підприємство дозволу на зберігання та застосування шкідливих небезпечних речовин 1,2, 3 класу небезпеки (пестициди), на виконання зварювальних та газополум'яних робіт, експлуатацію вантажопідіймальних механізмів, зберігання і спорожнення балонів з киснем, виконання робіт по зберіганню та переробці зерна, експлуатацію трактора ЮМЗ-6, який не обладнаний електростартер ним запуском. І це далеко не весь перелік виявлених порушень.

Керівникам підприємств видано обов'язкові до виконання приписи. До адміністративної відповідальності притягнуто посадових осіб та підготовлено позовні заяви до суду щодо заборони виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації техніки, машин та механізмів.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду уВінницькійобласті




До списку новинВпередНазад