Новини
На жаль, нещасні випадки на виробництві трапляються і з лікарями. Саме так сталося с з лікарем відділення ендокринології Миколаївської обласної лікарні Міністерства охорони здоров'я. Жінка йшла по коридору відділення лікарні, та раптово підвернула стопу правої ноги і впала. Як наслідок — отримала перелом кістки правого стегна зі зміщенням.
Наказом начальника територіального управління Держгірпромнагляду України у Миколаївській області С. М. Єременко призначено комісію зі спеціального розслідування нещасного випадку (голова комісії — головний державний інспектор з охорони праці О. М. Дубяга).
Аналіз нещасних випадків, які сталися із медичними працівниками, свідчить про те, що однією з головних причин є травми, отриманні при пересуванні. У січні цього року, нагадаємо, важких пошкоджень (травму хребта) після падіння на сходинках зазнала лікарка Миколаївського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров'я, другого відділення Миколаївської станції швидкої медичної допомоги. Схожий випадок з медичним працівником було зафіксовано й у 2012 році.

Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад