Новини

19 травня 2014 року відбулося засідання круглого столу, на якому обговорено виконання плану заходів з підготовки та проведення Дня охорони праці під гаслом «Безпека праці під час використання хімічних речовин на виробництві».

У засіданні круглого столу взяли участь заступник начальника виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та профзахворювань на виробництві в області Григорій Радзіх, начальник відділу організації профілактики нещасних випадків на виробництві та правової роботи — головний страховий експерт управління виконавчої дирекції ФССНВ в області Олександр Чернов, головний інженер експертно-технічного центру Петро Хрущ.

Член Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення в області 28 квітня 2014 року Дня охорони праці Віктор Андрійчук поінформував про виконання плану заходів. Зокрема, на веб-сайтах теруправління, експертно-технічного центру, в інформаційному бюлетені теруправління, експертно-технічного центру та ФССНВ в області за другий квартал 2014 року розміщено та опубліковано звернення Організаційного комітету з проведення в області Дня охорони праці.

На підприємствах, в організаціях та установах області проведено «Єдиний день охорони праці» під гаслом: «Нешкідливі та безпечні умови праці під час використання хімічних речовин — запорука здоров'я працюючих».

Організовано та проведено всебічні перевірки стану промислової безпеки та охорони праці на підприємствах з розглядом результатів під час проведення підсумкових заходів.

Оформлено, створено куточки, стенди, присвячені Дню охорони праці.

Проведено спільні заходи з вшанування пам'яті загиблих на виробництві, проведено поминальні заходи (панахиди), насаджено ялинки на алеї пам'яті в гідропарку «Топільче».

Старший інспектор теруправління Михайло Решетняк доповів про проведення конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» до Дня охорони праці у 2014 році.

Учасники засідання круглого столу проаналізували виконання ряду інших заходів до Дня охорони праці у 2014 році, наголошували на їх важливості в гуманній справі збереження здоров'я і життя людини праці.




До списку новинВпередНазад