Новини

Впродовж минулого тижня на 12 підприємствах області було проведено семінар-наради з охорони праці.

Під час семінар-нарад у ТОВ «Устя» Бершадського району, СТОВ «Славутич» с. Кальник Іллінецького району інспектори теруправління довели працюючим сільгосппідприємств вимоги нормативно-правових актів з охорони праці під час проведення весняно-польових робіт. А на підприємствах ТОВ «Агро дар-Бар» с. Міжлісся Барського району, ТОВ «Ера-Грейн» м. Бар були доведені вимоги щодо ведення безпечних робіт під час зберігання та переробки зерна.

Під час зустрічі з колективом СТОВ «Дашівське рибоводне господарство» смт. Дашів Іллінецького району інспектор теруправління пояснив вимоги нормативно-правових актів з охорони праці при виконанні робіт у риб господарстві.

Акцетували увагу працівників на дотриманні правил безпеки при роботі на автомобільному транспорті під час семінар-нарад у ПрАТ «Козятинське АТП 10514» м. Козятин та ТОВ «Вінницьке АТП 10556».

З колективами ТОВ «БМУ-6» м. Вінниці, Гайсинського управління філії ВРТП «Укргазенергосервіс» с. Носівці Гайсинського району, ТОВ «Газпостачсервіс» с. Якушинці Вінницького району та ТОВ «Декорбетон» м. Вінниця було бесіди щодо стану охорони праці на їх підприємствах та безпечного ведення робіт на об'єктах підвищеної небезпеки.

Проводять роз'яснювальну роботу інспектори і з мешканцями окремих населених пунктів. Так, питання самовільного видобутку робіт в межах виданого дозволу обговорювались з громадою села Джурин Шаргородського району.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду у Вінницькійобласті




До списку новинВпередНазад