Новини

На порядку денному розглядатимуться питання щодо підсумків роботи теруправління за перший квартал нинішнього року, а також завдання щодо подальшого запобігання виробничому травматизму та удосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці на підприємствах області.

Наступне ключове питанням засідання — підбиття підсумків проведення в краї заходів з нагоди Дня охорони праці. Цьогоріч вони відбулися на базах найбільших підприємств Буковини, зокрема, ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат», ВАТ «Чернівецький хімічний завод», науково — виробничій фірмі "Ізотерм", у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки №15 та інших. Спільні заходи відбувалися за участю фахівців теруправління, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, обласної ради профспілок.

У рамках акції було також організовано обласний конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». До роботи залучено департамент освіти, науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації. Наразі відбувається визначення переможців серед учасників конкурсу.

Сьогоднішню колегію очолить заступник начальника теруправління Іван Луцак. Початок засідання о 14 годині.




До списку новинВпередНазад