Новини

17 травня 2014 року приблизно о 20 год. у Харкові на території будівельного майданчика ПАТ «Курязький домобудівельний комплекс», що на пр. Перемоги, 59, впав баштовий кран на два продуктових кіоски.

Внаслідок нещасного випадку жінка, яка на той момент перебувала біля одного з кіосків, загинула на місці. Дві продавчині продовольчих товарів ТОВ «Юліс А» 1967 р.н. та 1962 р.н., яких було доправлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, від отриманих травм померли. Ще двох жінок госпіталізовано. Також одному чоловікові було надано медичну допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

Наразі Держгірпромнагляд розглядає дві версії причин, що призвели до трагедії: незадовільний технічний стан крана або недбале ставлення працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки, до своїх обов'язків.

Остаточні обставини та причини групового нещасного випадку з'ясує комісія зі спеціального розслідування, яка створюється територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Харківській області.




До списку новинВпередНазад